100% Dier
Jachtlijn hond

Bent u op zoek naar een jachtlijn voor uw hond? U kunt hiervoor terecht in de webshop van 100% Dier. Jachtlijnen worden gebruikt tijdens de jacht maar kunnen ook prima gebruikt worden voor een gewone wandeling. De lijnen worden gemaakt van zacht en soepel plat touw. Het is een zeer flexibele, comfortabele en lichte lijn.

Verschillende merken

Bij 100% Dier vindt u jachtlijnen van de merken Mystique en Hunter. De biothane jachtlijn van Mystique is verkrijgbaar met en zonder hornstop. De stop zorgt voor een extra beveiliging om te zorgen dat uw hond verstikt wordt door de riem. Zeker voor honden die veel trekken is een lijn met stop aan te raden. Deze riem is gemaakt van bekleed touw en is verkrijgbaar in verschillende diktes, lengtes en kleuren. De moxon jachtlijn is geschikt voor werkhonden en sportieve honden en wordt vooral gebruik bij retriever trainingen. Mystieke heeft naast Moxon lijnen ook lijnen gemaakt van rubber. Doordat deze riemen instelbaar zijn, kunnen ze op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kunt u ze als normale lijn, als lijn rond het lichaam of als een lange jachtlijn voor uw hond gebruiken. Door het rubber geeft de lijn een goede grip, vooral in natte omstandigheden.

Jachtlijn hond

Snelle bezorging

U bestelt uw jachtlijn voor uw hond gemakkelijk en snel in de webshop. Bestelt u voor 19.00 uur? Dan wordt uw bestelling de volgende dag al verzonden. Bij bestellingen van meer dan € 60,00 betaalt u geen verzendkosten. Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe ontwikkelingen? Volg ons dan op Facebook.

Wilt u een dummytas kopen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment in de webshop en bestel direct uw tas.

Aanbod

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site