100% Dier
Jachtdummy

Een jachtdummy is een van de standaard benodigdheden bij jachttraining. Bij 100% Dier kunt u verschillende soorten kopen.

Verschillende dummy’s

In ons assortiment vindt u de volgende jachtdummy’s:

  • Markeer dummy’s
  • Wild dummy’s
  • Vogel dummy’s
  • Hunting disks
  • Dokken
  • Dummy ballen

Daarnaast verkopen we dummy accessoires zoals een cover van konijnenbont. Deze kunt u over uw dummy plaatsen voor een meer realistische training met geuren.

Jachtdummy

Gemakkelijk mee te nemen in een tas of vest

Tijdens de jachtraining kunt u al uw dummy’s en andere benodigdheden gemakkelijk meenemen in een speciale dummytas. Heeft u liever uw handen vrij? Dan is een dummyvest een uitkomt. Zowel de tas als het vest zijn gemaakt voor de jachttraining. Ze beschikken over verschillende vakken om al uw spullen op te bergen. Bij het vest is rekening gehouden met draagcomfort door de verdeling van het gewicht. De gebruikte materialen maken het mogelijk om ook natte en vieze dummy’s te vervoeren en zelfs het wild dat u gevangen heeft, kunt u in de dummytas vervoeren. Het gebruikte materiaal is waterbestendig en vuilafstotend. Zelfs bloed- en moddervlekken kunt u gemakkelijk verwijderen. De vesten en tassen zijn net als de jachtdummy’s te bestellen bij 100% Dier.

Snel bestellen, veilig betalen

Alle producten van 100% Dier zijn gemakkelijk en snel te bestellen via de webshop. Als het product op voorraad is, wordt het de volgende dag verzonden. Is het bestelbedrag hoger dan 60 euro dan betaalt u geen verzendkosten. Betalen kan eenvoudig en veilig via PayPal of Ideal.

Aanbod

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site