100% Dier
Gedroogde hondensnacks

Gedroogde hondensnacks zijn een heerlijk tussendoortje voor uw hond. Lekker om op te kauwen en daardoor ook nog eens goed voor het gebit. U kunt gedroogde hondensnacks ook goed gebruiken als beloningssnack, bijvoorbeeld tijdens de jachttraining.

Zonder toevoegingen

100% Dier heeft een uitgebreid assortiment gedroogde hondensnacks. Deze snacks zijn 100% natuurlijk  en vrij van toevoegingen. Hierdoor zijn de snacks ook heel goed te nuttigen door allergische honden of honden met een gevoelige maag. In de webshop vindt u een variatie aan verschillende snacks zoals eendenpootjes, gedroogde struisvogelmaag, konijnenoren met vacht en zalmsticks. Het is ook mogelijk om een mixzak te kopen met verschillende snacks.

Beloningssnacks

De beloningssnacks zijn ook 100% natuurlijk en zonder toevoegingen. Deze gedroogde hondensnacks zijn wat kleiner van stuk. U kunt hierbij denken aan eendentrainers, gedroogde garnalen, geitenvleesblokjes en diverse andere trainers.

Gedroogde hondensnacks

Bestellen via de webshop

Alle hondensnacks zijn gemakkelijk en snel te bestellen via de webshop van 100% Dier. U vindt in de webshop ook kauwsnacks, botten en worsten en natuurlijk een heleboel andere producten voor uw hond. Van riemen tot speelgoed en van voedingssupplementen tot trimartikelen. Ook voor al uw benodigdheden voor jacht en training kunt u terecht bij 100% Dier. Voor baasjes hebben wij outdoor kleding in ons assortiment. Ideaal om samen met uw hond op pad te gaan. U kunt hierbij denken aan broeken, jassen en laarzen.

Blijf op de hoogte van al onze acties, aanbiedingen en nieuwtjes en meldt u aan voor onze nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen op Facebook.

 

Aanbod

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site