100% Dier
Dummyvest

Met een dummyvest heeft u altijd uw jacht benodigdheden bij de hand. Geen extra tassen meer maar uw handen vrij voor uw hond en de jacht of training.

Verschillende kwaliteitsmerken

Bestel nu uw dummyvest in de webshop van 100% dier. U vindt hier een uitgebreid assortiment van verschillende kwaliteitsmerken zoals Firedog en Mystique. De vesten zorgen voor een goede verdeling van het gewicht waardoor het draagcomfort goed blijft. Ook als u zware en zelfs natte dummy’s mee wilt nemen. Zelfs flesjes water neemt u probleemloos mee. De vesten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren. Ze zijn vrijwel allemaal gemaakt van een speciaal waterafstotend materiaal waardoor het dummyvest gemakkelijk te reinigen is. Zelfs modder- en bloedvlekken kunnen van het materiaal verwijderd worden.

Alles voor de jacht

100% Dier heeft een uitgebreide webshop met dierbenodigdheden. Voor de jacht en jachttraining vindt u hier naast dummyvesten ook jachtdummy’s, dummytassen, jachtlijnen, fluiten, huiden, geuren en trainingsaccessoires.

Gemakkelijk online bestellen

Bestel gemakkelijk uw jachtbenodigdheden bij 100% Dier op het moment dat het u uitkomt. Als de producten op voorraad zijn worden ze de volgende dag verzonden. Bij besteding boven de 60 euro betaalt u geen verzendkosten. Betalen kan gemakkelijk en veilig met IDeal of PayPal. Uw bestelling wordt verzonden via PostNL of DHL. U kunt uw bestelling ook op komen halen in Houten. Dit kan alleen op afspraak.

Wilt u meer informatie over onze producten? Vul dan het contactformulier in op de website. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 Dummyvest

Aanbod

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site