100% Dier
Dummytas

Wanneer u veel met uw honden op jacht gaat is een dummytas geen overbodige luxe. Uw dummy’s en andere benodigdheden direct bij de hand en gemakkelijk te pakken. Bij 100% Dier vindt u diverse dummytassen van Firedog en Mystique in verschillende modellen, maten en kleuren.

Ook geschikt om wild te vervoeren

De meeste tassen bieden ruimte aan 10 tot 12 dummies en hebben meestal verschillende extra vakken voor water, een jachtlijn en natuurlijk sleutels en een telefoon. U koopt al een dummytas van Firedog voor € 33,95. De binnenkant van deze tas gemaakt van waterdicht materiaal. U kunt hierdoor ook wild in uw tas vervoeren. De tas heeft een polyurethaan coating. Hierdoor is de tas gemakkelijk te reinigen en waterbestendig.

Dummytas

Gewaxte tassen

U kunt ook kiezen voor een gewaxte tas zoals de Mystique Profi Wax. De buitenste netzakken zijn ideaal om natte trainingsapparatuur in te bewaren. In de tas zelf heeft u al uw jachtbenodigdheden direct bij de hand. Door het waterdichte materiaal kunt u de tas ook gebruiken om natte spullen en zelfs het wild wat u vangt  te vervoeren.  Door de verstelbare schouderband is de tas voor ieder postuur te gebruiken. Het gewaxte materiaal geeft de tas een duurzame uitstraling. Het materiaal wordt ook veel gebruikt in het leger, bijvoorbeeld voor kleding en tenten. Het gewaxte katoen is ademend maar beschermt wel tegen wind en water.

 

Wilt u een dummytas kopen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment in de webshop en bestel direct uw tas.

Aanbod

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site